Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fitnes studio Sevnica

Fitnes studio Sevnica

Prvomajska ulica 15a
8290 SevnicaFITNES STUDIO SEVNICA OD 1.7.2016 DALJE DAJEMO V NAJEM.
OD TEGA DATUMA JE ODPIRALNI ČAS, VRSTE KART, PONUDBA,...
V DOMENI NAJMEMNIKA REKREACIJSKEGA STUDIA VITAJA, d.o.o.fitnes2_www fitnes1_wwwFitnes studio Sevnica se nahaja v Športnem domu Sevnica (pri kopališču). Na površini skoraj 200 m2 vam je na voljo vrhunska oprema TECHNOGYM, ki je vodilno podjetje v svoji kategoriji, saj se lahko pohvalijo, da že od leta 1992 vsako leto opremljajo tudi olimpijske centre po vsem svetu. Gre tudi za enega prvih podjetij, ki je utemeljilo svojo wellness teorijo, s katero poskušajo ljudem pokazati, kako z ustrezno vadbo in prehrano ter pozitivnim mišljenjem uživati polno in zdravo življenje. Naš studio zajema šest kardio naprav (dve sta opremljeni s televizorjem) in šestnajst trenažerjev, s pomočjo katerih ob pravilni vadbi oblikujete svoje telo.

OPREMA v Fitnes centru Sevnica:
- steza s TV
- steza
- kolo
- kolo ležeče
- wave- orbitek z odmikom z TV
- excite (orbitrak)
- steper
Klopi: klop za izteg trupa, klop za ravni potisk, klop za upogib komolca, klop za upogib trupa, ravna klop, ravna klop.
Trenažerji: izteg kolen sede, metuljček – za prsne mišice, multifunkcijska naprava z utežmi, naprava z škripci, naprava za horizontalni potisk z nogami, naprava za hrbet – lat, naprava za zgornje hrbtne mišice, naprava za izteg trupa, naprava za odmik noga, naprava za primik nog, naprava za ramena, naprava za trebuh, naprava za zadnjične mišice, naprava za upogib kolen sede.
Uteži: stojalo z  12 pari uteži od 4 kg do 26kg (z 2 kg razliko) ter 1 par 32 kg. Dve ravni palici za uteži in eno ukrivljeno.
Ostalo: ravnotežna blazina, ravnotežna blazina z čepki, velike žoge, step, TRX trak, švedska lestev z blazino, švedska lestev z blazino, masažni aparat, masažni aparat z različnimi trakovi, tehtnica.

Športnim društvom, klubom, ekipam in delovnim organizacijam nudimo možnost nakupa prenosnih mesečnih kart, ki veljajo za neomejen obisk, torej v dopoldanskem in popoldanskem delovnem času. Z eno karto lahko istočasno vadi samo eden vaš član. Poskrbite, da bodo vaši zaposleni, oziroma vaši tekmovalci vedno v popolni formi in bodo lažje kos zadanim ciljem.

 JUBILEJNI ČLANI FITNES STUDIA SEVNICA:

fitnes_decko1 fitnes_deklica
Dijak Rok Završnik iz Radeč je postal dvestoti član
Fitnes studia Sevnica.
Izročili smo mu priložnostno darilo:
brisačo z logotipom KŠTM,
ki mu bo prav prišla pri vadbi.
201. članica Fitnes studia pa je postala Julijana Križnik,
katero Sevničani poznamo pod imenom Luba,
prijazno in vedno nasmejano trgovko pri "najboljšemu sosedu". 


Na www.kstm.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih....

Soglašam z uporabo piškotkov na tej strani