Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TA Doživljaj Posavje

 

DOŽIVLJAJ, turistična agencija za Posavje
Trg svobode 10
8290 Sevnica

tel 07/ 81-65-462
fax 07/81-61-079
email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
www www.dozivljaj.si

dozivljaj_veduta

Objekt je opremljen z :
wi fi


Kontaktna oseba:
Zdravko Remar, mobile 051/680-287

 

TA1 TA2
TA3 TA6
TA5 TA4

 

Tako preko agencije pripravljamo različne programe in destinacije v katere vključujemo obstoječo turistično ponudbo, prireditve, naravne danosti ter kulturno, zgodovinsko in etnološko dediščino našega lepega Sevniškega območja. Ponujamo vam turistična vodenja in organizacijo izletov, ekskurzij ter počitnic. V ponudbi imamo tudi široko palete eno- ali več- dnevnih izletov na Dolenjsko-Posavskem območju ter ponudbo partnerskih agencij.

Poleg organizacije in vodenja izletov pa Turistična agencija Doživljaj ponuja tudi prodajo spominkov, avtohtonih izdelkov, izdelkov domače obrti in produktov domačinov (vina, suhe salame, pralineji, darilni program, unikatni izdelki, knjige, dvd-ji, razglednice,..) V turistični agenciji ponujamo preko 150 raznovrstnih spominkov naših rokodelcev in avtohtonih domačih izdelkov in pridelkov. Spominki so zanimivi za turiste, ki prihajajo k nam in za domačine, kateri želijo podariti nekaj izvirnega Sevniškega.

V Turistični agenciji Doživljaj lahko kupite tudi darilne bone, Botrstvo modre frankinje v grajskem vinogradu Gradu Sevnica, ribolovne dovolilnice ter karte in vstopnice za razne prireditve v občini Sevnica. Možen je tudi nakup vseh kart preko družbe Eventim.

Za več informacij o naši turistični ponudbi, ponudnikih in katalogih obiščite našo spletno stran www.dozivljaj.si , ali pa nas kontaktirajte na zgornje kontakte.

Vabljeni v Sevnico, zakladnico doživetij !


 

Delovni čas TIPS in TA Doživljaj:

vsak dan: od 1.5. - 31.8. - "poleti"     9.00 - 17.00
od 1.9. - 30.4. - "pozimi"    9.00 - 16.00
sobota: vse leto               9.00 - 13.00
nedelja: za najavljene skupine   (po dogovoru) 


Na www.kstm.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih....

Soglašam z uporabo piškotkov na tej strani