Javni zavod za kulturo, šport, turizem
in mladinske dejavnosti Sevnica

Ho-ho-LOV! – decembrski lov na srečo

Image title

Ho-ho-LOV! – decembrski lov na srečo

Naredi si praznike, ki bodo polni Ho-ho! občutka. Sodeluj v našem decembrskem izzivu, podaj se na Ho-ho-LOV! in sodeluj v žrebu za super nagrade.

Do 6. januarja 2022 opravi 10 nalog, ki bodo popestrile praznične dni in se poteguj za super nagrade. Z uspešno opravljenim izzivom namreč sodeluješ v žrebu za eno od šestih nagrad (3 za otroke in 3 za odrasle).


Kako sodeluješ?

Nič enostavnejšega. Natisni si delovni list in akcija!

V primeru, da nimaš možnosti tiskanja, nam pošlji mail na dozvljaj@kstm.si in ti ga natisnemo mi ali ga poišči v decembrski številki Grajskih novic.

Ho-ho-LOV! je sestavljen iz 10 nalog. 3 naloge lahko opraviš doma, za ostale se moraš podati na izlet po občini Sevnica. S Ho-ho-LOV!om ne zamudiš nobene decembrske atrakcije!

V žrebu za nagrade sodeluješ tako, da izpolniš vse naloge Ho-ho-LOV!a. Izpolnjen delovni list najkasneje do 10. 1. 2022 pošlješ na KŠTM Sevnica, Glavni trg 19, 8290 Sevnica s pripisom »Ho-ho-LOV!« ali skeniranega na mail dozivljaj@kstm.si. Od vseh popolno izpolnjenih bomo v sredo, 12. 1. 2022, izžrebali prejemnike nagrad.


Ho-ho-LOV! poteka med 1. decembrom 2021 in 6. januarjem 2022.

 

Podrobnejši pogoji sodelovanja so objavljeni TUKAJ.


Za kakšne nagrade se potegujem?

Otroške:

  • 1x sezonska karta za bazen Sevnica

  • 1 x pica v Rondoju + majica

  • 1 x puzzle + sladko presenečenje

Odrasle:

  • 1 x Duo Grajske krvi

  • 1 x pica v Rondoju + majica

  • 1 x koledar 2022 + sladko presenečenje


Si pripravljena še na nekaj več?

Objavite fotografije Ho-ho-LOV!a na facebook profilu in nas označi @kštmsevnica @visitsevnica.

Ne pozabite dodati #visitsevnica, #čudežnidecember in #Ho-ho-LOV!, da jih bomo našli. Morda prav tvojo fotografijo delimo naprej in jo nagradimo s praktično nagrado.