Javni zavod za kulturo, šport, turizem
in mladinske dejavnosti Sevnica

Javno nastopanje

Tehnike in veščine javnega nastopanja 6.4.2021 ob 18.00 

Preko igre vlog spoznate, kako se pripraviti na nastop, razgovor za službo, osebno predstavitev.V igranem spletnem dogodku spoznate mentorja in dekle, ki je zelo sramežljivo, tiho in vase zaprto. Najprej spoznate tehnike sproščanja.Na zabaven in poučen način dekle postopoma osvoji potrebna znanja za učinkovito nastopanje v vsakodnevnih situacijah.Doma lahko vadite skupaj z igralci in tudi sami osvojte nove veščine in okrepite svojo samopodobo.


Čas je za gledališče 13.4.2021 ob 18.00 

Gledališka igra od nekdaj navdušuje vse generacije. Preko igre vlog boste spremljali mentorja, ki bo s prav posebnim pristopom učil gospodarico Domačije Vesel igralskih orodij.Se boste z njo preizkusili v prepričljivem nastopanju, urili svoj glas in zbranost? Spoznali boste igralska orodja za prepričljivo nastopanje, urili glas, izvajali vaje za govor in mimiko obraza.Skupaj z gospodarico boste spoznali tudi veščine improvizacije. Se strinjate, da so lahko gledališke veščine zelo uporabne v vsakdanjem življenju? 


Uporaba veščin nastopanja v praksi 20.3.2021 ob 18.00 

Uporaba veščin nastopanja je zelo široka. V tem videu boste spoznali, kako pa lahko veščine uporabite tudi pri razvoju poslovnih idej. Že veste, da imamo tudi v Sloveniji vodnike interpretatorje in gostitelje interpretatorje? Kdo sploh je interpretator? Kdo lahko postane interpretator? Odgovorili bodo na vsa navedena vprašanja in vam interpretacijo tudi prikazali na primeru Domačije Vesel. 


Uporaba igralskih orodij v praksi 27.3.2021 ob 18.00 

Znanja igralskih orodij lahko uporabimo v družinskem okolju za popestritve družinskega življenja, pri morebitnih razgovorih in osebnih ter poslovnih predstavitvah.V tem videu bo predstavljeno, kako lahko pridobljena znanja uporabimo tudi pri animaciji za otroke, družine in zaključene skupine.Image title