Javni zavod za kulturo, šport, turizem
in mladinske dejavnosti Sevnica

VELIČASTNE GRAJSKE POROKE NA GRADU SEVNICA

Preživite najlepše trenutke svojega dneva na kraju, kjer se prepletata preteklost in sodobnost.

Ali sta eden izmed tistih parov, ki si želita, da bi bil vajin poročni dan kot iz pravljice?

V Sevnici imamo namreč pravljični grad. Obdan z gozdičkom in parkom, dvignjen nad staro mestno jedro. Če ste eden izmed zaljubljenih srečnežev, ali pa poznate katerega od njih, se sprehodite z nami po grajskih hodnikih in sobanah, ki vam ponujajo enega najlepših poročnih obredov v Sloveniji.

V toplejših mesecih, ko grajski park zacveti v vsej svoji lepoti, lahko doživita pravo Grajsko poroko.

Da bi bili prvi koraki na vajini skupni življenjski poti res nepozabni, imamo za vaju pripravljeno celovito ponudbo – od izvedbe veličastnega grajskega protokola v spremstvu grajske gospode do bogate kulinarične ponudbe s pogostitvijo svatov v grajskem parku, ki jo za vas pripravi ekipa Hotela Ajdovec, kjer lahko svoje poročno slavje nadaljujete v sodobno in tehnično opremljeni večnamenski dvorani, ki sprejme do 200 oseb.

Naš obred ni čisto navaden obred. Njegova edinstvenost naj premaga morebitne razdalje. Pustita se razvajati in si vzemita čas. Tudi mi si ga bomo in to z največjo skrbnostjo in veseljem. Zato vaju pri načrtovanju poroke vabimo k sebi na obisk. Ob ogledu gradu in grajskega parka se bomo dogovorili o podrobnostih ter vama skušali odgovoriti na morebitna vprašanja.

 

Naj vajin poročni dan postane pravljica iz sanj z veličastnimi poročnimi obredi v čudovitem grajskem parku na gradu Sevnica:

Veličastna grajska poroka v poročni dvorani (sprejem in nagovor Barona Moscona v spremstvu viteza, grajska straža, 1 x penina, odpiranje penine in postrežba, priprava prostora, simbolično darilo, dostop do vseh prostorov gradu za fotografiranje)

Veličastna grajska poroka v grajskem parku (sprejem in nagovor Barona Moscona v spremstvu viteza, grajska straža, 1 x penina, odpiranje penine in postrežba, priprava prostora – do 95 stolov, simbolično darilo, dostop do vseh prostorov gradu za fotografiranje, ozvočenje)

Mini veličastna grajska poroka v parku (priprava prostora – do 20 stolov, grajska straža, uradni del poroke, simbolično darilo, dostop do vseh prostorov gradu za fotografiranje)

Velika veličastna grajska poroka v parku (poseben svečani protokol v spremstvu grajske gospode (vsaj 4 pari), fanfare, grajski glasnik, uradni del poroke in nagovor Barona Moscona v spremstvu viteza, povzdignjenje ženina v viteza, 1 x penina, odpiranje penine s sabljo – vitez, poročni ples grajske gospode, simbolično darilo + steklenica grajskega vina Grajska kri, poročna fotografija grajske gospode z mladoporočencema, priprava prostora, ozvočenje, grajska straža, dostop do vseh prostorov gradu za fotografiranje)

Cenik storitev za veličastne poročne obrede in dodatno ponudbo najdete na www.kstm.si pod prvo točko.


Za več informacij vama je na voljo Eva:

na elektronskem naslovu eva.urh@kstm.si ali na 051 680 289.


Čudovito okolje gradu Sevnica sta za svoj poročni dan izbrala tudi Polonca in Toni. Spoznajte njuno grajsko pravljico.