Javni zavod za kulturo, šport, turizem
in mladinske dejavnosti Sevnica

TA Doživljaj

Doživljaj, TA Posavje
Glavni trg 19
8290 Sevnica

Kontakti
+386 51 680 287

+386 7 81 65 462
dozivljaj@kstm.si


Objekt je opremljen z:

Brezplačni internet

Kontaktna oseba:
051 680 287

Tako preko agencije pripravljamo različne programe in destinacije v katere vključujemo obstoječo turistično ponudbo, prireditve, naravne danosti ter kulturno, zgodovinsko in etnološko dediščino našega lepega Sevniškega območja. Ponujamo vam turistična vodenja in organizacijo izletov, ekskurzij ter počitnic. V ponudbi imamo tudi široko palete eno- ali več- dnevnih izletov na Dolenjsko-Posavskem območju ter ponudbo partnerskih agencij.

Poleg organizacije in vodenja izletov pa Turistična agencija Doživljaj ponuja tudi prodajo spominkov, avtohtonih izdelkov, izdelkov domače obrti in produktov domačinov (vina, suhe salame, pralineji, darilni program, unikatni izdelki, knjige, dvd-ji, razglednice,..) V turistični agenciji ponujamo preko 150 raznovrstnih spominkov naših rokodelcev in avtohtonih domačih izdelkov in pridelkov. Spominki so zanimivi za turiste, ki prihajajo k nam in za domačine, kateri želijo podariti nekaj izvirnega Sevniškega.

V Turistični agenciji Doživljaj lahko kupite tudi darilne bone, Botrstvo modre frankinje v grajskem vinogradu Gradu Sevnica, ribolovne dovolilnice ter karte in vstopnice za razne prireditve v občini Sevnica. Možen je tudi nakup vseh kart preko družbe Eventim.

Za več informacij o naši turistični ponudbi, ponudnikih in katalogih obiščite našo spletno stran www.dozivljaj.si , ali pa nas kontaktirajte na zgornje kontakte.

Vabljeni v Sevnico, zakladnico doživetij !

Delovni čas TIPS in TA Doživljaj:

Ponedeljek - petekPoletni od 1.5. - 31.8. : 9.00 - 17.00
Zimski od 1.9. - 30.4. : 9.00 - 16.00
Sobotavse leto 9.00 - 13.00
Nedelje in prazniki zaprto, razen za v naprej napovedane skupine